Kun lapsi aloittaa koulun tai päiväkodin, on hänellä mukanaan melko paljon omaa henkilökohtaista omaisuutta. Päiväkodissa lapsella on mukanaan muun mu

Kun lapsi aloittaa koulun tai päiväkodin, on hänellä mukanaan melko paljon omaa henkilökohtaista omaisuutta. Päiväkodissa lapsella on mukanaan muun muassa vaihto- ja sadevaatteita, jotka saattavat ilman selkeitä nimikointeja joutua helposti hukkaan ja sekoittua muiden lasten vaatteiden ja tarvikkeiden kanssa. Tästä syystä lapsen vaatteet ja tarvikkeet on tärkeää nimikoida selkeästi. Markkinoilta löytyvät nimikointituotteet tekevät tästä onneksi helppoa ja nopeaa, minkä lisäksi ne tekevät vaatteista ja tavaroista entistäkin tärkeämpiä lapsille. Kerromme tässä artikkelissa muutaman vinkin helppoon vaatteiden ja tavaroiden nimikointiin.

Nimikoi vaatteet helposti

Vaatteiden nimikointi on erityisen helppoa nimilapuilla, jotka voi silittää suoraan vaatteisiin. Suosi lappuja, joissa on lapsen lempiväriä tai lapselle mieleinen kuva. Näin lapsi löytää vaatteensa helposti eikä ota vahingossa toisen lapsen vaatteita naulakosta tai lattialta.

Nimikoi kengät helposti

Markkinoilta löytyy nykyisin tuotteita jopa kenkien nimikointiin. Kaiken lisäksi nämä tuotteet auttavat lasta laittamaan kenkänsä oikeisiin jalkoihin, sillä niissä on ikään kuin kaksi palapelin palaa, jotka oikein yhdistämällä muodostuu yksinkertainen, mukava kuva. Kun lapsi siis laittaa kengät oikein päin jalkaan, saa hän muodostettua paloista kuvan. Kenkien nimikointituotteiden avulla voidaan ehkäistä kalliiden kenkien katoamista sekä auttaa lasta oppimaan kumpi kenkä pitääkään laittaa kumpaan jalkaan. Monelle lapselle tuottaa hankaluuksia oppia laittamaan kengät oikeisiin jalkoihin, joten kenkien laittamisen opetteluvinkit tulevat monelle tarpeeseen.

Nimikoi lapsen tavarat helposti

Päiväkotiin ja kouluun on vaatteiden lisäksi otettava mukaan myös monia tavaroita, kuten juomapulloja ja penaaleja. Tällaiset tavarat on helppo nimikoida nimitarroilla, jotka tarttuvat helposti erilaisiin pintoihin. Tarjolla on jopa omista valokuvista valmistettuja nimitarroja, joihin voi laittaa vaikkapa kuvan lapsen rakkaasta lemmikkieläimestä lapsen nimen ohella. Tällaiset tarrat auttavat ja kannustavat lasta pitämään tavaroistaan huolta.