Kissa on monelle lapselle rakas ystävä, joka myötäelää onnen ja surun hetkissä. Vaikka lasten suosikkilelutkin ovat toki kehittäviä, on lemmikin omistaminen monien vanhempien mielestä vielä monin tavoin kehittävämpää ja palkitsevampaa. Onkin erittäin tärkeää huolehtia lapsen lemmikin hyvinvoinnista, jotta kissa eläisi mahdollisimman terveenä ja onnellisena mahdollisimman pitkään lapsen rinnalla. Laadukas kissanruoka onkin äärimmäisen tärkeää lapsen rakkaalle lemmikkikissalle, sillä se tukee kissan hyvinvointia ja luo sille vankan perustan!

Laadukkaan kissanruuan abc

Kissanruuassa tärkeintä on riittävä lihapitoisuus. Jo kissan hampaat kertovat, että kissa on lihansyöjä, eikä se tarvitse ruokavalioonsa esimerkiksi viljaa, jota huonolaatuisiin kissanruokiin on usein lisätty viljan edullisuuden vuoksi. Kissa tarvitsee runsaasti lihaa ja proteiinia, joten varmista, että lapsesi kissa saa sille sopivaa, laadukasta ruokaa. Viljat ja sokeri eivät tällaiseen ruokaan kuulu!

Mistä laadukas kissanruoka?

Näppärimmin laadukas Kissanruoka löytyy Zoo.fi-nimisestä verkkokaupasta. Kissanruuan tilaaminen netin kautta säästää kissan omistajan aikaa ja vaivaa ja rahaakin voi säästyä, kun kissanruuan hankkimiseksi ei tarvitse siirtyä paikasta toiseen ja kun kerralla voi tilata tavallista suurempia säästöpakkauksia. Kun kissanruoka ja -hiekka toimitetaan suoraan kotiovelle, ei haittaa, vaikkei perheellä olisi lainkaan autoa, sillä joku muu huolehtii painavien purkkien ja säkkien raahaamisesta ovelle. Lapsen voi ottaa mukaan valitsemaan ruokia rakkaalle lemmikilleen. Näin hän oppii ottamaan lemmikistään vastuuta, budjetoimaan kissan ruokaostoksia ja tekemään hyviä valintoja!

Zoo.fi on oikea kissan omistajan unelmakauppa, sillä samaan tilaukseen voi laittaa kuiva- ja märkäruokaa, kissan herkkuja ja -ruohoa, kissan hoitotarvikkeita ja ravintolisiä, turkinhoitotarvikkeita, hiekkalaatikoita, kissanhiekkaa ja kuivikkeita, juoma-automaatteja ja monia muita kissaperheen arjessa tarvittavia tarvikkeita. Voit myös ilahduttaa kissaasi leluilla, erilaisilla huiskilla, raapimispuilla ja kiipeilytelineillä. Jos tilaat zoo.fi-sivustolta kerralla yli 50 euron edestä tuotteita, tarjoaa zoo.fi sinulle maksuttoman toimituksen. Tästä syystä kissan ruuan ja tarvikkeiden tilaukset kannattaakin keskittää ja tehdä tilaus esimerkiksi kerran kuukaudessa.

Löydät zoo.fi:lta oman osaston viljattomalle kissanruualle. Laajasta valikoimasta löytyy sekä viljattomia märkä- että kuivaruokia markkinoiden parhailta kissanruokamerkeiltä. Löydät valikoimista kissan erilaisiin elämänvaiheisiin kehiteltyjä ruokia, samoin erilaisille aktiivisuustasoille sekä eri kissaroduille kehiteltyjä ruokia. Viljatonta ruokavaliota kannattaa suosia jo pennusta lähtien ja löydätkin zoo.fi-verkkokaupan valikoimista myös kissanpennuille tarkoitettuja viljattomia ruokia.

Applaws on yksi hyvä ja suosittu vaihtoehto. Monet kuvaavat sitä jopa yhtenä markkinoiden palavahenkisimmistä kissanruokavalmistajista. Kissanruuan lisäksi sen valikoimista löytyy myös koiranruokaa. Applawsin ruuissa ei käytetä säilöntäaineita eikä väriaineita. Ruuat sisältävät runsaasti lihaa, eikä niihin ole lisätty viljaa. Applawsin ruuat ovat tunnettuja ympäri maailman ja yrityksen tavoitteena onkin tuottaa eläimille ruokaa, joka on samalla sekä herkullista että terveellistä. Applaws-kissanruoka sisältää 100% luonnollisia ainesosia, eikä ruokiin ole lisätty turhia lisäaineita. Ruuat eivät sisällä myöskään niin sanottuja piilolisäaineita. Näiden ruokien valmistuksessa on huomioitu myös tuotanto- ja riistaeläimet, sillä ruokien valmistukseen on käytetty mahdollisimman eettisesti kasvatettuja tai pyydystettyjä eläimiä, kuten vapaana kasvatettuja, luonnollisella ruokavaliolla kasvatettuja kanoja.