Jokainen lapsiperhe tietää, kuinka perheen asumistarpeet muuttuvat vauhdilla uuden pienokaisen tullessa perheeseen – puhumattakaan siitä, jos kotoa löytyy useita eri-ikäisiä lapsia. Tilaa tarvitaan, jotta kaikilla olisi hyvä olla ja jotta lapsen lelut ja muut tarvikkeet mahtuisivat näppärästi kotiin. Lapsiperheelle sopivan kodin löytäminen saattaa kuitenkin tuottaa päänvaivaa, etenkin pääkaupunkiseudulla, eikä lapsiperheessä yleensä ole myöskään ylimääräistä rahaa ja aikaa. Tästä syystä lapsiperheelle sopivan kodin etsintä kannattaakin jättää alan rautaisen ammattilaisen huoleksi ja blok.ai-kiinteistönvälitys on juuri sellainen alan rautainen ammattilainen, jota voimme lapsiperheille suositella. Kerromme tässä artikkelissa, kuinka blok.ai-kiinteistönvälitys voi auttaa lapsiperhettä löytämään unelmiensa kodin ja kuinka lapsiperhe pääsee näppärästi alkuun kodin etsinnässä.

Miten lapsiperhe pääsee näppärästi alkuun kodin etsinnässä?

Lapsiperheen kodin etsintä lähtee näppärästi käyntiin osoitteessa https://blok.ai/. Klikkaa ensimmäiseksi sivulta löytyvää vihreää ”Olen ostamassa” -nappia. Kirjoita tämän jälkeen toivomasi kaupunki, katu tai alue ja klikkaa punaista ”Näytä asunnot” -nappia. Tämän jälkeen voit vielä rajata hakua esimerkiksi asunnon pinta-alan, pyyntihinnan ja huoneiden lukumäärän mukaan.

Teimme nopean koehaun hakuehdoilla ”Helsinki” ja minimipinta-ala 90 neliötä ja saimme hakutuloksiksi kolme erilaista asuntoa. Ensimmäinen asunto löytyy Kontulasta. Sen koko on 99 neliötä. Asunnossa on neljä huonetta ja sen pyyntihinta on 289 000 euroa. Seuraava asunto löytyi Kruunuvuorenrannasta. Asunnossa on 5 huonetta ja 95,5 neliötä. Sen pyyntihinta on 417 000 euroa. Kolmas vaihtoehto löytyy Vartioharjusta. Tässä asunnossa on neljä huonetta ja 92,5 neliötä. Tämän asunnon pyyntihinta on 355 000 euroa. Jos sinusta tuntuu, ettet löytänyt etsimääsi, voit käyttää myös sivuston Blok Etsivä -hakua.

Miten blok.ai-kiinteistönvälitys voi auttaa lapsiperhettä?

Helppokäyttöisen blok.ai-kiinteistönvälitys-sivuston näppärän hakutoiminnon lisäksi blok.ai-kiinteistönvälitys tarjoaa lapsiperheille myös henkilökohtaista kiinteistönvälityspalvelua. Usein helpointa onkin ottaa yhteyttä suoraan puhelimitse ja kertoa, millaista asuntoa perheellenne etsitte. Uuden kodin tärkeimpiä kriteereitä onkin hyvä pohtia yhdessä koko perheen kanssa jo ennen yhteydenottoa. Ehkäpä uudessa kodissa olisi hyvä olla oma piha tai ehkä tarvitsette yhden huoneen lisää. Kirjatkaa toiveenne ylös ja miettikää, mitkä toiveista ovat sellaisia, että olette valmiita tekemään niiden suhteen kompromisseja ja mitkä toiveista ovat täysin ehdottomia.

Uudenlaisen välityskonseptinsa ansiosta blok.ai-kiinteistönvälitys pystyy yhdistämään ammattitaitoisen, asiaansa perehtyneen välittäjän sekä innovatiivisesti toimivan verkkopalvelun, mikä auttaa säästämään uutta kotia etsivän lapsiperheen aikaa, rahaa ja vaivaa. Palvelun kautta on jo myyty yli 2 500 asuntoa ja palvelu on saanut Googlessa arvion 4,8 / 5. Muiden välittäjien keskimäärin saamat arviot liikkuvat vain arvosanassa 3,2 / 5, joten blok.ai-kiinteistönvälitys on selkeästi asiakkaidensa arvostama ja luottama.

Kyseessä onkin tuttu ja toimivaksi todettu palvelu, jota ystävät usein suosittelevat edelleen muille ystäville. Suosittu blok.ai-kiinteistönvälitys on hyvä valinta myös sellaisessa tilanteessa, jossa asunnon välittämisestä ei haluta maksaa liian paljon. Ammattitaitoinen blok.ai-kiinteistönvälitys huolehtii siitä, että myytävistä asunnoista on palvelussa hyvät kuvat sekä arvostelut, minkä lisäksi palvelun käyttö on erityisen helppoa ja sen hinta on erittäin kilpailukykyinen. Näppärän blok.ai-kiinteistönvälityksen konsepti on erityisen kustannustehokas, mikä vetoaa hintatietoisiin asiakkaisiin. Lapsiperheissä ei yleensä juuri ole ylimääräistä rahaa, joten turhasta ei kannata maksaa. Juuri siksi blok.ai-kiinteistönvälitys onkin oivallinen lapsiperheen valinta!